onsdag den 10. april 2013

Tilbage i Sanur med tre dage tilbage

Dag 20: Onsdag 10. april.

Vi er tilbage i Sanur og på vores første hotel, det luksusagtige Peneeda View Beach Hotel.
Det føles rigtigt at slutte samme sted, som vi startede, og det giver også lidt trygge rammer.
Hotellet er endnu et lige ud til stranden. Man bor i selvstændige hus langs en snoet sti ned til restauranten og stranden.
Vi har samme hus som sidst med to værelser, og pigerne hygger sig med at have sit eget sammen.

Vi kom tirsdag først på eftermiddagen og gik straks på restauranten for at få sen frokost.
Her så vi noget ret usædvanligt. Restauranten ligger lige ud til stranden, så vi har god udsigt til havet. Det var lavvande, og eftersom der er lavet kunstigt rev ca 200 meter ude, var der dannet et kæmpe område med meget lavt vand.
Det er åbenbart guf for lystfiskere, og der stod snesevis af dem med hver deres lange fiskestang 50-150 meter ude.

Og apropos fisk. Vi spiste aftensmad på "Restaurant Coriander" lige over for hotellet (Charlotte og jeg er jo vilde med koriander...som Katrine jævnfør et tidligere blogindlæg mener smager som Gammel Bamses pote!!;0)
Nå, men det med fisken: Charlotte og jeg fik grillet Red Snapper-filet med ris og koriander(!)-sauce og chilisauce. Og det smagte bare godt!!!!! Uha, et af de bedste måltider indtil nu.
Så mon ikke vi skal en tur på Coriander igen? Så skal vi så bare aflede Katrines opmærksomhed ved indgangen, hvor der i en køleboks ligger diverse skaldyr ( krebs, hummer m.m.) på is.
Hun kan slet ikke tåle synet af dem, og udviser nærmest panikangst.
Faktisk har jeg måttet love hende et påskeæg for hver gang, jeg siger ordet "hummer"!

Og ellers er vi ved at indstille os på at skulle hjem. Det er godt, at vi i morgen skal ud og røre og kæle delfiner. Det giver noget at se frem til, en sidste stor oplevelse på turen.

Nå ja, og selvfølgelig skal vi også en tur vores yndlingssupermarked, Hardy's, hvor jeg købte otte spraglede skjorter for meget billig penge, sidst vi var her;0)












Ingen kommentarer:

Send en kommentar