tirsdag den 2. april 2013

Meget andet end ris og kylling

Katrine og Johanne hoppede ombord i en ægte indonesisk morgenmad i dag. Nej til scrambled eggs, pandekager og toast. Og ja til nudelsuppe til morgenmad. Og de bestiller selv på engelsk - det er også en slags lektier;0)

Og forleden fik Katrine øje på "Milk" i menukortet, så nu drikker hun gerne en halv liter "susu" (mælk) til hvert måltid. Og det smager bare "SÅ lækkert" (læs: Det er en rigtig fed mælk...sødmælk++).

Ellers har det gastronomiske repertoire indtil nu strakt sig over en masse forskellige retter med kylling og ris, men også over en masse andet: Tunfilet, fiskesuppe, andebryst, skaldyr og rejer, og udover ris som tilbehør bliver der også serveret mange tilberedninger af friske grøntsager og forskellige sovse (sur-sød, chili, karry). Og de kan jo bare deres krydderi-ABC på de her kanter. Så selv det relativt stærke mad smager bare....wauv.
Pigerne har også flere gange fået nuddelretter og spaghetti - både carbonara og bolognese. Det med bolognese kan godt undre, eftersom det er med oksekød (hellige køer). Og naturligvis dør der også køer her (bliver det så brugt til mad?), men det overraskende er mere udbredelsen; pigerne kan få det på stort alle restauranter, der bare er lidt mindede på turister.
Men måske er "oksekødet" fra heste????;0)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar