torsdag den 11. april 2013

Nick Tours - danskejet rejsebureau i Sanur

Dag 21: Torsdag 11. april.

Har lige været forbi Nick Tours på hovedgaden her i Sanur. Rejsebureauet er ejet og drevet af danske Nikolaj, der samarbejder med Jysk Rejsebureau.
Vi var omkring Nikolaj dagen efter vores ankomst til Bali og fik en masse gode råd og bookede os ind på nogle af de oplevelser, bureauet tilbyder.

Det var rigtig godt at snakke med en rejsearrangør med mange års erfaring på Bali, og som kender vores danske preferencer. Og de ture og oplevelser, vi har booked via Nikolaj, har også bare fungeret godt.

Og nu var jeg så bare lige forbi for at sige hej, booke transport til lufthavnen og aflevere en dansk sportsjakke som gave til medarbejderen August, som vi har haft meget glæde af som guide og chauffør. August er meget sportsinteresseret - især fodbold - og har en stor viden om også danske fodboldspillere . Af en eller anden grund er han stor fan af Chelsea (???)...

Når han har tid, forøger han at lave arrangementer for fodboldinteressede børn, og han har planer om en decideret fodboldcamp for børn.
Derfor var det helt oplagt, at han skulle have min PUMA sportsjakke fra sidste års håndboldskole, som jeg var leder af.
Han var der ikke selv, men jeg håber, at han bliver glad for den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar